Montáž reproduktorů Rockford Fosgate POWER T1650-S do Suzuki Swift

Aby došlo ke zdvojnásobení ceny mého letitého Swifta a abych oslavil naše společné kulaté výročí, nechal jsem si od odborníka na slovo vzatého s krycím jménem dawe80 provést montáž nových reproduktorů do auta. Spolu s tímto bylo třeba provést ještě vytlumení předních dveří, bez tlumení by montáž nových reproduktorů nedávala smysl.

Do Suzuki Swift byly nakonec zvoleny reproduktory Rockford Fosgate POWER T1650-S zakoupené v akci u společnosti Ahifi. Další větší položkou byl tlumící materiál Profidamp ALUBUTYL 25 (10 ks), akustický tlumící materiál Gladen Aero Wave (1 ks), tlumící materiál Silent Coat SA7 (4 ks) a MDF podložky pro Suzuki Swift – vše zakoupené rovněž u Ahifi.

Během instalace se, jak už to tak bývá, objevili menší komplikace. Zadní část reproduktoru částečně vadila ve stahování okna, proto se musely MDF podložky nadstavit. Díky tomu byly ale nakonec reproduktory příliš nalepené na původní plastové mřížky reproduktorů ve výplních dveří a proto se tyto musely odstranit a nahradit novými mřížkami. Bohužel originální mřížky od reproduktorů Rockford Fosgate byly pro uchycení nevhodné. Proto se musely nakonec dokoupit alternativní mřížky reproduktorů, konkrétně byly vybrány mřížky Sinus Live G-16i.

Odkazy na všechny materiály použité při instalaci včetně dalších fotografií z instalace naleznete na serveru Rajce.net v příspěvku dawe80 – Suzuki Swift – Rockford Fosgate POWER.

Během instalace reproduktorů jsme zapojili i parkovací kameru k mé MTCD jednotce, o které jsem psal již dříve v Zapojení parkovací kamery k MTCD jednotce Xtrons TB706PL.

Myslím, že už bylo dost keců, to nejzajímavější je jako vždy na fotografiích. 🙂

Napsat komentář