Prodej MTCD jednotky Xtrons TB706PL včetně parkovací kamery

Případným zájemcům nabízím ke koupi upravenou MTCD jednotku Xtrons TB706PL (2DIN autorádio s Androidem) včetně parkovací kamery. MTCD jednotku jsem zakoupil v roce 2017 za cenu cca 8000,- Kč. Jak je z obrázku patrné, tak je jednotka doplněna dodatečným chlazením v podobě ventilátoru Noctua NF-B9 redux-1600 a dvěma menšími chladiči. Spolu s jednotkou prodávám i parkovací kameru v podobě držáku registrační značky. Tato kamera je novějšího data, protože mi byla původní kamera zničena v roce 2018 řidičem, který se mi chtěl podívat do kufru.

MTCD jednotka obsahuje Malaysk ROM s Androidem 6, má 7 palcový displej s rozlišením 1024×600, 2GB RAM a 32GB ROM, 64 bitový procesor Rockchip PX5 A53.

Díky doplněnému chlazení se mi za 3 roky provozu nestalo to, že bych jednotku upekl, z čehož jsem měl díky informacím z XDA fóra největší obavu.

Uvedenou MTCD jednotku včetně parkovací kamery prodávám za 2500,- Kč, v případě zájmu mi napište na email admin zavináč aldacerny tečka cz. Byl bych nejraději, kdybych tuto jednotku prodal někomu z okolí měst Přerov, Olomouc, Hranice, aby k předání mohlo dojít osobně a odpadly tak problémy s poštou a dobírkou a případně ještě při předání mohlo dojít ke kontrole funkčnosti.

MTCD jednotka Xtrons TB706PL je již prodána. 🙂

Napsat komentář